jueves, 18 de junio de 2015

Resum día del soci

Estimats socis i simpatitzants,

La junta directiva vol agrair a tots el participants i socis del club per la excel·lent jornada del passat 24-05-2015 en motiu del dia del soci. El temps ens va donar costat i vàrem poder gaudir d'un matí amb molta afluència tant de públic com de pilots.

Tot va començar amb un pica-pica d'entrepans, truita, patates i beguda. A continuació, segons el criteri del cap de pista, es va anar tornant vols de helicòpters i avions i, per altre part, les curses de drones.

Pel que respecta a les curses de drones, cal destacar que és una disciplina aeromodelística que ha sorgit amb molta empenta i en el nostre club particularment. Uns 5 socis (i en creixement) ja es dediquen a fer els primers passos amb els seus drones i la càmera en FPV. La junta té pensat en els pròxims mesos fixar diversos circuits per aquesta modalitat. Agraïr l'assistència del equip --> www.dronesdecarreras.com que ens va oferir una impressionant demostració.

Per últim, l'avió d'instrucció va registrar més de 2h i 30min de vol. Diversos curiosos varen provar a volar i no els hi va anar gens malament!


Més imatges i videos de l'esdeveniment el podeu trovar al nostre Facebook o a la nostra pàgina web secció MULTIMÈDIA.

Ens veiem pel camp de vol!!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
RECORDATORI: La remolcada prevista per al pròxim 21-06-2015 amb el club IKARUS queda CANCEL·LADA! // La remolcada prevista para el próximo 21-06-2015 con el club IKARUS queda CANCELADA. Se aplazará a otra fecha todavía por determinar.

No hay comentarios:

La Mascota del Blog