domingo, 3 de abril de 2011

3 de Abril 2011- 3 d'Abril 2011

Castellano

Muy buenas, el campo de vuelo ha sufrido en los últimos meses unos cambios bastante positivos. Ahora la hierba ha crecido mucho con lo que se ha aprovechado en pasar la maquina de cortar césped. Así que se puede apreciar una zona de helis y la pista en si, aunque, tenemos en mente que queda por delante trabajo. Decid, que la junta ha estado y esta luchando para tener de nuestra pista algo mejor cada semana.

Hoy domingo 3 de Abril ha sido un día perfecto (a diferencia del anterior que fue un fiasco por culpa de la lluvia). El viento ha echo su presencia durante un rato a partir de las 1, como acostumbra. Aquí las fotos, que tengo esto un tanto abandonado. A partir de la semana que viene, reanudaré la redacción del blog como hace 1 año.

--------------------------------------------------------------------------------------------------
Català

Molt bones gent, el camp de vol últimament a rebut uns canvis bastant positius. A dia d'avui, l'herba n'ha crescut molt, de tal manera que, s'hi ha aprofitat per passar la màquina de tallar herba. Ara es pot distingir una zona d'helis i per un altre costat la pista, tot i que, tots els socis tenim constància que hi queda treball per davant. Dir que gràcies a la junta, la pista va evolucionant setmanalment, tot i que, físicament sempre sembli que hi esta com sempre, per darrere estan lluitant.

Avui diumenge 3 d'Abril ha sigut un dia perfecte ( a diferència de la setmana passada que esser una "caca" degut a la pluja). El vent s'ha fet veure a partir de les 1, tot i que, a l'estona desaparegues una mica. Deixo aquí les fotos d'avui. La pròxima setmana començaré a redactar més detalladament cada diumenge, com fa 1 any.

-------------------------------------------------------------------------------------------------






Perdonen las faltas de ortografía. Disculpeu les faltes d'ortografia

No hay comentarios:

La Mascota del Blog